8_edited.jpg

Queeste &

hoe het verder gaat

Het boek

Omdat het moeilijk te begrijpen is hoe iemand met chronische vermoeidheid leeft, schreef Iris een boek over haar avonturentocht naar een remedie voor haar allesomvattende energieloosheid en hypersensitiviteit: de heilige graal van de gezondheid.

De paden die ze bewandelt zorgen voor boeiende verhalen en zijn overgoten met humor, verdriet en een portie cynisme. Lukt het Iris om haar chronische vermoeidheid te overwinnen en haar heilige graal te vinden? Je leest het stap voor stap in haar getuigenis.

 

Met dit boek wil Iris andere chronisch zieken inspireren en herkenning bieden. Daarnaast wil ze ook gezonde mensen een inkijk geven in de leefwereld van mensen die niet in staat zijn om te werken. De strijd is echt, maar er is hoop.

Hoe het verder gaat

Een pad loopt nooit recht. Soms is het krom, liggen er stenen op de weg of kom je andere obstakels tegen. Toch loopt een pad naar een bestemming. Het mijne loopt naar de bestemming energie, gezondheid en een fijn leven. Mijn boek Queeste eindigt vol verwachting en hoop op een positievere toon dan toen het boek begon. En die positieve toon houdt aan.

Op dit moment heb ik mijn sociale leven voor een groot deel terug. Aan een continu energielevel en mijn toekomst wordt gewerkt. Ik geef het tijd. Quick fixes passen niet meer bij mij. De overtuiging en het diepgewortelde geloof dat ik ooit een betere versie van mijzelf word is alom aanwezig. Ik heb tijd, ik geef mezelf tijd. Genezing is geen lineair proces. Het maakt niet meer uit hoe langzaam ik ga. Babystapjes betekenen nog altijd vooruitgang.

Lees het vervolg, nuttige links en bonushoofdstukken in de blog.