bosBomen

Referenties

Readings

'Ik heb het geluk gehad drie keer een legging van Iris te mogen ontvangen. In zeer penibele situaties waarbij ik in een neerwaartse spiraal zat en weinig moed vond.

Door de legging van de kaarten, maar vooral door de interpretatie van Iris kreeg ik een soort boost aan kracht, geloof en zelfs vertrouwen!

Iris heeft een gave om zeer zuiver boodschappen te brengen met volledige overtuiging.

Ik kon weer verder op de goede weg waarvan ik meteen de vruchten kon plukken.'

Marieke, Nederland

Persoonlijke reading & grote readings via mail

'It was very helpful having a reading with Iris.

She helped me get perspective with insights from my life to be improved and faced me to my fears giving me clarity to make decissions.

I totally reccomend it if like me, you are looking for some guidance and not so much about knowing exactly what your future will be, but what should I do when facing bumps in the road.

Her calmed tone and her attitude made me feel very comfortable and find her as a trustworthy person.'

Virginia, Spain

Grote reading via Skype

Iris is sterk intuïtief ontwikkeld en brengt haar tarot readings vanuit het hart. Ook de ‘negatieve’ kaarten kan zij goed in perspectief van het geheel zetten en constructief inzetten. Het heeft me steeds een verhelderende kijk gegeven op mijn vraag/situatie.

Line, Nederland

Persoonlijke readings & grote readings via mail

'Ik stond echt versteld van de nauwkeurigheid van haar reading. Het was precies wat ik nodig had om te horen op dat moment en de details waren echt on point! Daarnaast nam ze ook echt de tijd om de volledig reading zo duidelijk mogelijk te omschrijven en met een zeer positieve en mooie energie. Ik hou ook van haar liefdevolle en zorgzame persoonlijkheid en hoe ze je eerlijke begeleiding en advies biedt. Ik zou haar zeker bij iedereen aanraden! Haar gaven en intuïtie zijn magisch! Grote liefde voor deze getalenteerde reader.'

Anjuli, België

Grote reading via mail

'Iris is een stralende persoonlijkheid. Ze is warm, integer, geduldig, progressief, krachtig en to the point. Ze beschikt over veel intuitie. Ze weet als geen ander, mensen in te voelen en de juiste vragen te stellen. Ze beweegt je tot nadenken en om tot nieuwe inzichten te komen. Ze beschikt over een hele ruime kennis op vele vlakken.

Haar tarots zijn accuraat, maar ook heel leuk en ondersteunend in het leven.'

Ines, België

Persoonlijke readings

'Eerst was ik sceptisch, maar het is boven verwachting en zeker niet zweverig. Het geeft mij realistisch en begrijpelijk inzicht waardoor ik zelf kan sturen in mijn beslissingen maar ook kan vertrouwen op mijn gevoel. Daardoor krijg ik rust in mijn aanpak en visie. Ik omarm het als een soort van sturing waardoor ik eerder in actie kom.'

Marc, België

Persoonlijke zakelijke readings

'Ik ben heel erg blij met de reading. Kort omschreven: zuiver, waar en confronterend. En mooi geschreven!

Voorafgaand aan de reading heb ik mijn beschermengelen gevraagd om ‘erbij’ te zijn. En ik denk dat jij goed contact hebt kunnen maken met mijn hoger bewustzijn. Want de uitkomst is zo to the point en waar dat ik er verrast door werd.'

Willemien, Nederland

Grote reading via mail