New Growth

Iris

Schrijft

Tarot

& coaching

Bananen bladeren

Iris

Spiegelt

READINGS

Tarotreading

Face-to-face of vanop afstand: ik werk met jouw energie en leg de kaarten die op dat moment bij jouw situatie passen. Jij krijgt van mij jouw unieke boodschap en advies over hoe je met deze boodschap om kan gaan. Ik werk vooral met originele tarotkaarten, maar combineer ze vaak met orakel- of andere kaarten.

Een reading komt als geroepen wanneer je:

➛... graag wil weten waar je aan toe bent.

➛... niet tevreden bent en verandering wil.

➛... contact wil met je onderbewustzijn.

➛... keuzes moet maken en je twijfelt.

➛... jouw blinde vlekken bloot wil leggen.

➛... jouw levensdoel wil ontdekken.

➛... inzicht wil krijgen in je relatie(s).

➛... een nieuwe weg in wil slaan.

➛... gewoon nieuwsgierig bent.

'Merci Iris, ik ben met een glimlach op mijn gezicht naar huis gereden. De zwaarte die ik voelde, lijkt al voor een stuk lichter. Je readings geven me elke keer dat duwtje dat ik zo nodig heb.Blij dat ik de weg naar jou gevonden heb.'

doel?

Via mijn readings geef ik jou antwoorden, kracht, moed en hoop. Dit doe ik door middel van praktisch toepasbare tips en reële voorbeelden die bij jouw unieke kaartencombinaties passen. Ik zeg niet wat jou zal overkomen, maar ik spiegel jou en geef jou handvatten om met jouw voorgespiegelde toekomst om te gaan. Van mij krijg je geen toekomstvoorspellingen voor de zeer lange termijn (meestal tot max. 1,5 jaar). Je toekomst staat immers niet helemaal vast. Elke keuze die jij maakt, bepaalt welke weg jij bewandelt. Ik help jou om de juiste keuzes te maken en krachtige stappen te zetten.

 

Vraag daarom niet:

'Wat gaat mij overkomen?'

maar vraag je af:

'Wat mag ik nu weten of doen?'

Is het hocus pocus? Ben ik madame soleil? Absoluut niet.

Ik werk met energie, intuïtie en levenwijsheden om jou verder te oriënteren op jouw levenspad.

Of je nu kiest voor een persoonlijk consult of een reading per mail, het resultaat blijft hetzelfde. Energie kent geen grenzen. Het enige verschil is dat er per mail geen interactie is.

Geen product

Aanbod

Alle readings zijn uniek en volledig afgestemd op jouw energie. Kijk hier of in de shop naar de mogelijkheden voor een reading vanop afstand. Wil je graag een persoonlijke reading in een gezellige setting? Neem dan contact met me op via mail of Whatsapp.

Rock Maze

Top 5 thema's

Algemene reading

Keuzeverduidelijking

Relatiereading

Levensdoelreading

Carrièrereading

Let op! Jij hebt altijd je eigen toekomst in de hand. De kaarten zijn slechts een hulpmiddel om inzichten of antwoorden te krijgen.

Ik doe geen voorspellingen over gezondheid of de fysieke dood. Daarnaast leg ik geen kaarten voor mensen die hier geen toestemming voor gegeven hebben.