top of page
New Growth

Iris

Schrijft

Tarot

& coaching

Bananen bladeren

Iris

Spiegelt

readinGS & CHANNELINGS

 

Vind je het moeilijk om te vertrouwen op jouw eigen innerlijke stem? Of heb je duizend scenario's bedacht en weet je niet wat te kiezen? Misschien zit je gewoon vast of wil je maar al te graag een nieuwe weg inslaan. Op zo'n moment kan een tarotreading of een channeling jou duidelijkheid bieden en antwoorden geven die je nooit had verwacht.

Ik werk zowel persoonlijk als vanop afstand. Omdat energie geen grenzen kent, is het resultaat van een geschreven of persoonlijke reading hetzelfde. Het enige verschil is: er is geen interactie bij een reading vanop afstand. In elk geval krijg jij van mij jouw unieke boodschap en praktisch advies over hoe je met deze boodschap om kan gaan.

Een reading komt als geroepen wanneer je:

 

➛... een grote stap wil zetten.

➛... met onbeantwoorde vragen zit.

➛... niet durft te vertrouwen op je ratio.

➛... niet tevreden bent en verandering wil.

➛... contact wil met je onderbewustzijn.

➛... keuzes moet maken en je twijfelt.

➛... jouw blinde vlekken bloot wil leggen.

➛... jouw levensdoel wil ontdekken.

➛... inzicht wil krijgen in je relatie(s).

➛... een nieuwe weg in wil slaan.

➛... gewoon nieuwsgierig bent.

'Merci Iris, ik ben met een glimlach op mijn gezicht naar huis gereden. De zwaarte die ik voelde, lijkt al voor een stuk lichter. Je readings geven me elke keer dat duwtje dat ik zo nodig heb.Blij dat ik de weg naar jou gevonden heb.'

doel?

Via mijn readings geef ik jou antwoorden, kracht, moed en hoop. Dit doe ik door middel van praktisch toepasbare tips en reële voorbeelden die bij jouw unieke kaartencombinaties en/of channeling passen. Ik zeg niet wat jou zal overkomen, maar ik spiegel jouw onderbewuste en geef jou handvatten om met jouw voorgespiegelde toekomst om te gaan. Van mij krijg je toekomstvoorspellingen tot maximaal anderhalf jaar. Je toekomst staat immers niet helemaal vast. Elke keuze die jij maakt, bepaalt welke weg jij bewandelt. Ik help jou om de juiste keuzes te maken en krachtige stappen te zetten.

 

Vraag daarom niet:

'Wat gaat mij overkomen?'

maar vraag je af:

'Wat mag ik nu weten of doen?'

Wil je graag meer horen over hoe ik mijn readings benader en hoe ik werk?

In de podcast van 'Uit liefde voor jezelf leven' van Paula Smit praat ik over hoe ik mijn readings bekijk, wat daarbij komt kijken, hoe ik werk en wat ik vooral niet zeg.

Is het hocus pocus? Ben ik madame soleil? Absoluut niet.

Ik werk met energie, intuïtie en levenwijsheden om jou verder te oriënteren op jouw levenspad.

Of je nu kiest voor een persoonlijk consult of een reading per mail, het resultaat blijft hetzelfde. Energie kent geen grenzen. Het enige verschil is dat er per mail geen interactie is.

Aanbod

Alle readings zijn uniek en volledig afgestemd op jouw energie en jouw human design. Ik vraag daarom steeds naar jouw exacte geboortetijd. Geen paniek als je jouw geboortetijd niet kent, ook zonder human design krijg je gedegen advies van de kaarten.

Na afloop krijg je steeds extra tips, een persoonlijke kaart en passende affirmaties mee.

 

Kijk hier of in de shop naar de mogelijkheden voor een reading vanop afstand. Deze readings worden met veel zorg uitgeschreven en naar je toegestuurd per mail. Meestal heb ik wel twee uur tijd nodig voor jouw channeling en reading. Een voorbeeld van een reading, vind je hier.

Wil je graag een persoonlijke reading in een gezellige setting? Neem dan contact met me op via mail of Whatsapp. De kostprijs van een persoonlijke reading bedraagt 125 euro. Indien je toch te ver woont, maar de interactie van een persoonlijke reading wenst, dan kan een reading ook via videocall plaatsvinden. De videocall kan je in mijn shop boeken, ik neem dan contact op om een datum en tijdstip vast te leggen.

Het grote verschil tussen een reading op afstand en een persoonlijke reading?

Het resultaat zal steeds hetzelfde zijn, maar tijdens een persoonlijke reading is er meer ruimte voor interactie. We kunnen ingaan op onduidelijkheden of op vragen die opspelen. Daarnaast kan ik ook wat meer uitleg of voorbeelden geven.

Channelings zijn steeds inbegrepen tijdens een persoonlijke sessie. Indien je kiest voor een geschreven reading is een channeling optioneel.

Geen product

Rock Maze

Top 5 thema's

Algemene reading

Keuzeverduidelijking

Relatiereading

Levensdoelreading

Carrièrereading

Let op! Jij hebt altijd je eigen toekomst in de hand. De kaarten zijn slechts een hulpmiddel om inzichten of antwoorden te krijgen.

Ik doe geen voorspellingen over gezondheid of de fysieke dood. Daarnaast leg ik geen kaarten of doe ik geen channelings voor mensen die hier geen toestemming voor gegeven hebben.

bottom of page